» Inici

Fòrum

CERCA Conference 2015

Data d'inici:
28/05/2015
Data de final:
29/05/2015

Conferència CERCA – FAPESP Week 2015
Enguany organitzem la Conferència CERCA conjuntament amb la São Paulo Research Foundation (FAPESP), amb l’objectiu d’obrir el nostre sistema de recerca a possibles col·laboracions amb l’estat de São Paulo, el territori més dinàmic en l’àmbit de recerca i innovació de l’Amèrica del Sud.

La jornada inaugural del 28 de maig comptarà amb la participació de la Dra. Núria Sebastian, vicepresidenta del Consell Europeu de Recerca. Els excel·lents resultats obtinguts pels investigadors i investigadores dels centres CERCA en el marc dels ajuts atorgats per l’ERC fan que la Conferència CERCA sigui una bona ocasió per a fer-los un merescut reconeixement.

La segona part de la trobada, el 29 de maig, celebrem la FAPESP-WEEK Barcelona, un punt de trobada entre investigadors i investigadores de les principals institucions de recerca brasileres i catalanes. L’obertura de l’acte anirà a càrrec del Prof. Antonio H. Castro Neto, director del Centre for Advanced 2D Materials and Graphene Research de la Universitat Nacional de Singapur amb la ponència “Two-dimensional materials: from Graphene to Phospherene and beyond”.

 

Més informació i inscripcions.

Resum:
Data: 28-29 May 2015
Lloc: Recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau
Hora d’inici: 10:00
Hora de cloenda: 18:00