» Inici

Sessió informativa

Convocatòria Synergy del Consell Europeu de Recerca (ERC)

Data d'inici:
25/11/2011
Data de final:
25/11/2011

La Institució CERCA i l’SPEI-AGAUR organitzem el proper dia 25 de novembre un seminari sobre la nova convocatòria Synergy que ha publicat recentment el Consell Europeu de Recerca (ERC).

Aquest ajut va adreçat a grups petits d’entre 2 i 4 Investigadors Principals i els seus equips que reuneixin habilitats complementàries, coneixement i recursos, de manera que puguin adreçar-se conjuntament a resoldre problemes de recerca de forma pionera. Es finançaran projectes de recerca de gran dimensió de grups en la frontera del coneixement en qualsevol temàtica amb l’únic criteri d’excel·lència.

El grup haurà de donar prova de que la seva col·laboració serà efectiva i demostrar que el projecte permetrà avançar fins on no seria possible amb un projecte d’un sol investigador.

Es finançarà fins a 15 milions d’euros per projecte per un període de 6 anys amb un pressupost total de la convocatòria: 150.000 milions d’euros.

El seminari comptarà amb la participació d’un expert del Consell Europeu de Recerca que proporcionarà informació essencial de la convocatòria i respondrà possibles dubtes.

Lloc:
Edifici CEK de l’IDIBAPS
Auditori Esteve
Rosselló 149-153, Planta altell
08036 Barcelona

Horari: de 10h a 12h.

Us podeu inscriure aquí.

Activitats relacionades:

Veure més