» Inici

Jornada

Estratègies de col·laboració i vigilància tecnològica en IP

Data d'inici:
01/12/2015
Data de final:
01/12/2015

Tercera sessió del cicle sobre propietat intel·lectual organitzat de manera conjunta per CERCA i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) dins el Programa Equips d’Innovació.

Alfons Femenia, enginyer, advocat i agent europeu de Patents i Jordi Lorenzo, advocat, agent de la Propietat Industrial i director de l’assessoria jurídica d’Herrero & Associats impartiran la sessió Estratègies de col·laboració i vigilància tecnològica en IP.

L’acte va especialment dirigit al personal investigador i gestors d’innovació i transferència del coneixement dels centres CERCA i de les entitats participants al programa Equips d’Innovació.

Programa

  • 11.00h Gestió de la IP en projectes de recerca col·laborativa: Acords de col·laboració, Explotació de Llicències, Transferència Tecnològica, Sol·licituds de Patents. A càrrec de Jordi Lorenzo.
  • 12.45h Bases de dades i Vigilància Tecnològica: com utilitzar bases de dades publiques de patents (Espacenet, *Eporegistrer, US pare), estratègies de vigilància tecnològiques. A càrrec d’Alfons Femenia.
  • 14:15h Precs i preguntes.

Resum:
Data: 1 desembre 2015
Lloc: CERCA
Sala d'acte de la Secretaria d'Universitats i Recerca
Via Laietana, 2
08003 Barcelona
Hora d’inici: 11.00h
Hora de cloenda: 14.15h