» Inici

Fòrum

Jornada Connect-EU 2012

Data d'inici:
20/09/2012
Data de final:
20/09/2012

Us convidem a la Jornada Connect-EU, organitzada per ACC1Ó, AGAUR i la Institució CERCA amb l’objectiu d’impulsar la participació de Catalunya al 7è Programa Marc.

Aquest serà el darrer pla de treball del 7è PM i també el més important pel que fa al pressupost de tot el període, amb una dotació de 8.000 M€. Per això, hem reunit els experts de cada àmbit, perquè tingueu la possibilitat d’assessorar-vos de primera mà sobre cada convocatòria.

A qui s’adreça

La jornada s’adreça a empreses, agents TECNIO, universitats, centres de recerca i centres CERCA que ja tenen un projecte d’R+D per presentar al 7è PM de la Unió Europea o que volen iniciar un procés col·laboratiu i d’internacionalització de l’R+D+I.

Partners tecnològics per acostar-te a Europa

Enguany s’amplian els blocs de presentacions amb sessions liderades per centres TECNIO i Centres CERCA que posaran a l’abast de les empreses la seva experiència en projectes europeus col·laboratius.

També oferiran la possibilitat de participar en consorcis internacionals de la mà dels mateixos centres tecnològics i de recerca.

Com en les edicions anteriors, podeu sol·licitar les entrevistes amb els representants nacionals i europeus dels programes a través del formulari d’inscripció.

Inscriviu-vos i sol·liciteu les vostres entrevistes!

Programa

Resum:

Data: 20 de setembre de 2012

Lloc:
World Trade Center de Barcelona

Hora d’inici: 09.00 h.
Hora de cloenda: 18.00 h.