» Inici

Conferència

L’impacte de la recerca en ciències socials i humanitats

Data d'inici:
07/05/2015
Data de final:
07/05/2015

La recerca és una activitat creativa que té el repte de generar impacte científic, impacte polític i impacte econòmic i social. Si bé les metodologies per mesurar l’impacte científic són força clares i homologades a la majoria de disciplines científiques, a les ciències humanes i socials no hi ha encara un acord generalitzat.

Cal, però tenir en compte els indicadors més consensuats. A nivell d’impacte sobre polítiques públiques és necessari que els grups de recerca tinguin un esquema d’actuació per influir a les diferents administracions perquè comparteixin els seus resultats científics i es puguin traduir en actuacions d’alt valor afegit per als ciutadans.

Finalment cal trencar tòpics a favor de les ciències socials i humanitats i els seus efectes socioeconòmics a partir d’exemples concrets i difusió de bones pràctiques.

………………..

El rector de la Universitat de Girona, Dr. Sergi Bonet, i el director de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, Dr. Joaquim Nadal, us conviden a la conferència “L’impacte de la recerca en ciències socials i humanitats” que pronunciarà el Dr. Lluís Rovira, director de la Institució CERCA.

Presentarà l’acte el Dr. Jordi Freixenet, vicerector de Recerca de la Universitat de Girona.

 

Us agrairem que confirmeu l’assistència a l’adreça: icrpc@icrpc.cat

Resum:
Data: 07/05/2015
Lloc: Capella del Roser de la Universitat de Girona
Església de Sant Domènec
Hora d’inici: 12:30 h
Hora de cloenda: 13:30 h.