CRAG

Centre de Recerca en Agrigenòmica

Àmbit:
Paraules clau:
Agroalimentació, Biotecnologia, Genètica molecular, Genòmica, Ramaderia

Recerca per al sector agroramader

EL CRAG fa servir les eines desenvolupades a l’àrea de la genòmica per estudiar l’estructura i la funció dels gens d’espècies vegetals, i també animals, que són d’interès agroalimentari. L’objectiu és incrementar el coneixement sobre aquests temes i trobar-hi aplicacions, com per exemple en el desenvolupament de marcadors moleculars útils per a la millora genètica de les espècies, d’acord amb les necessitats dels sectors agrícola i ramader i en col·laboració amb les empreses.

Al CRAG s’uneixen els esforços de quatre institucions com són el CSIC, l’IRTA, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat de Barcelona (UB). Al voltant d’aquesta unió s’articulen les tres àrees de recerca del centre: genètica molecular, genètica vegetal, que investiga sobre la genòmica aplicada a l’agricultura, i l’àrea de genètica animal, que porta a terme activitats de recerca en genòmica aplicada a la ramaderia.

Logo Centre
Estructura:
Consorci
Patronat/Consell:
Institut de Recerca i Tenologia Agroalimentàries (IRTA) - Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) - Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) - Universitat de Barcelona (UB).
Data de creació:
2003
Contacte:
www.cragenomica.es
Campus UAB - Edifici CRAG - 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Tel. +34 93 563 66 00
Fax. +34 93 563 66 01
info@cragenomica.es
A la xarxa:
FacebookTwitterLinkedInYouTubeIntagram