IGTP

Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol

Àmbit:
Paraules clau:
Bioenginyeria, Bioinformàtica, Biotecnologia, Càncer, Epidemiologia, Inflamació, Salut internacional, Salut pública

Recerca al servei de les necessitats de salut de la població

L’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP) porta un llarg recorregut en el desenvolupament de l’activitat científica al voltant de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Aquest esforç s’ha vist recompensat, l’any 2008, amb l’acreditació com a Institut d’Investigació Sanitària per part de l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII).

La missió del centre és descobrir, preservar, disseminar i potenciar el coneixement multidisciplinar, traslacional i de desenvolupament tecnològic d’excel·lència de les ciències biomèdiques, en un procés continuat de superació qualitativa, mitjançant una organització dinàmica, eficient i eficaç.

Al ser un centre d’investigació de referència, les fites l’IGTP són assegurar el millor estat de salut psicofísica i la qualitat de vida de la població, mitjançant la transferència del coneixement, la tecnologia i la innovació generats en els programes d’investigació a la pràctica clínica i la terapèutica (translacionalitat).

Logo Centre
Estructura:
Fundació
Patronat/Consell:
Generalitat de Catalunya - Universitat Autònoma de Barcelona - Institut Català de la Salut - Hospital Universitari Germans Trias i Pujol - Ajuntament Badalona -Fundació IrsiCaixa - Institut Català d’Oncologia - Banc de Sang i Teixits - Fundació Institut Guttmann
Data de creació:
1995
Contacte:
http://www.germanstrias.org
Ctra. de Can Ruti. Camí de les Escoles, s/n - 08916 Badalona
Tel. +34 93 497 86 55
Fax. +34 93 497 86 54
A la xarxa:
Twitter