» Inici

CERCA Conference – 28 i 29 maig 2015

Conferència CERCA – FAPESP Week 2015

28 i 29 de maig de 2015

Recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau

C. Sant Antoni Maria Claret, 167

08025 Barcelona

 

Enguany organitzem la Conferència CERCA conjuntament amb la São Paulo Research Foundation (FAPESP), amb l’objectiu d’obrir el nostre sistema de recerca a possibles col·laboracions amb l’estat de São Paulo, el territori més dinàmic en l’àmbit de recerca i innovació de l’Amèrica del Sud.

La Conferència CERCA és una ocasió única per a que els equips d’investigació del centres CERCA trobin un fòrum comú on exposar els seus punt de vista sobre el sistema de recerca a Catalunya i per mostrar les activitats dutes a terme.

La jornada inaugural del 28 de maig comptarà amb la participació de la Dra. Núria Sebastian, vicepresidenta del Consell Europeu de Recerca. Els excel·lents resultats obtinguts pels investigadors i investigadores dels centres CERCA en el marc dels ajuts atorgats per l’ERC fan que la Conferència CERCA sigui una bona ocasió per a fer-los un merescut reconeixement.

La segona part de la trobada, el 29 de maig, celebrem la FAPESP-WEEK Barcelona, un punt de trobada entre investigadors i investigadores de les principals institucions de recerca brasileres i catalanes. L’obertura de l’acte anirà a càrrec del Prof. Antonio H. Castro Neto, director del Centre for Advanced 2D Materials and Graphene Research de la Universitat Nacional de Singapur amb la ponència “Two-dimensional materials: from Graphene to Phospherene and beyond”.

Programa

Presentacions:

Cerca Conference 2015 – Lluís Rovira (CERCA Director)

CERCA Conference 2015 – Núria Sebastian (ERC Vice-president)

Galeria d’imatges