Premis Pioner 2016

Bases de la convocatòria
Data de publicació: 11 d’octubre de 2016
Termini de presentació: 18 de novembre de 2016

Acta del jurat
de data 30 de novembre de 2016

El jurat ha proposat al director de la Institució CERCA l’atorgament dels premis a:

  • Dra. Ariadna Bartra Cisa, de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) pel seu projecte d’investigació: «Detecció d’estats inadequats per la conducció d’un vehicle a partir de la degradació del control dinàmic.»
  • Dr. Carles Estruch i Tena, del Centre Internacional de Mètodes Numèrics en Enginyeria (CIMNE) pel seu projecte d’investigació: «Nuevo concepto de Puente de vigas hinchables ligero, modular y portátil.»
  • Dra. Patricia Fernández Nogueira, de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) pel seu projecte d’investigació: «Fibroblast role in the acquisition and maintenance of breast cancer resistance to anti HER2-therapies. Identification of novel compensatory Tyrosine Kinase receptors.»
  • Dra. Cristina Sáez López, del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) pel seu projecte d’investigació: «Mecanismos moleculares que regulan la expresión de la SHBG: implicaciones en la obesidad.»
  • Dra. Gemma Sebares Valle, de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) pel seu projecte d’investigació: «Avaluació del procés de socialització dels jaciments de la Sierra de Atapuerca al Museo de la Evolución Humana de Burgos.»

Enguany el jurat ha estat integrat per Eduard Balbuena, professor del Departament d’Empresa de la UAB, Josep Maria Pujals, advocat d’Oficina Ponti, Anna López Lozano, directora de Propietat Intel·lectual a EQ Esteve, Pere Joan Cardona, investigador principal de la Unitat de Tuberculosi Experimental de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol i Adrià Batlle, director d’mVenturesBcn.

Més informació:
T. 93 552 69 31
pioner@cerca.cat

Amb la col·laboració de: