Premis Pioner 2017

La recerca científica és una activitat practicada per investigadors i investigadores de diferents categories. Els qui comencen a fer recerca, habitualment ho fan mitjançant la preparació d’una tesi doctoral. En aquestes etapes inicials és molt important que els investigadors siguin conscients que els seus resultats poden tenir un gran valor no tan sols científic, sinó també comercial i industrial. Per aquesta raó, en el marc dels Centres de Recerca de Catalunya (CERCA), la Institució CERCA promou anualment els Premis PIONER, amb l’objectiu de distingir aquells investigadors i investigadores que acaben d’elaborar una tesi doctoral i han obtingut uns resultats clarament orientats a ser aprofitats comercialment.

Resolució Premis Pioner 2017, de data 13 de desembre de 2017

A proposta del jurat, el director de CERCA resol atorgar els premis a:
RESOLC atorgar els premis 2017 a:

  • Dr. Jordi Hernández Ribera, per la tesi “Regulation of NUMB alternative splicing by RBM10 and control of cancer cell proliferation.”
  • Dr. Ibrahim Erdem Irtem, per la tesi “Production of solar fuels by photoelectrochemical conversion of carbon dioxide.”
  • Dra. Elena Martínez García, per la tesi “Protein signatures in uterine aspirates to improve diagnosis of endometrial cancer. The CEMARK project.”
  • Dr. Daniel Massó Vallés, per la tesi “Inhibiting Myc and the Myc dependent inflammatory response as cancer therapies.”
  • Dra. Maria Valls Margarit, per la tesi “Development of an advanced 3D culture system for human cardiac tissue engineering.”

El jurat ha estat integrat per Eduard Balbuena, professor del Departament d’Empresa de la UAB, Josep Maria Pujals, advocat d’Oficina Ponti, Melba Navarro, doctora en bioenginyeria i experta en transferència de tecnologia a CIMNE Tecnologia i Roger Cabezas, director de projectes de CERCA i responsable de transferència de tecnologia.

Documentació:

Data de publicació: 11 d’octubre de 2017
Termini de presentació: 10 de novembre de 2017

Més informació:
T. 935 526 733
pioner@cerca.cat

Amb la col·laboració de: