CERCA i LUKE, l’Institut de Recursos Naturals de Finlàndia, signen un acord de col·laboració

Corporatiu
Internacional
Relacions institucionals

L’acord signat aquesta setmana amb LUKE es fa amb l’objectiu de presentar projectes europeus de forma conjunta a les convocatòries Horizon Europe, en especial en els àmbits de les ciències de la vida, bioeconomia, silvicultura, agroalimentació i ecologia. CERCA i LUKE també col·laboraran en polítiques de gestió de dades de recerca, transferència de tecnologia i en d’altres qüestions transversals que afectin la gestió de la recerca i la innovació.

L’acord inclou la possibilitat d’obrir programes de mobilitat per a personal investigador, coorganització de tallers i simposis sobre temes d’interès mutu i, especialment, l’intercanvi d’experiències en l’avaluació de la recerca.

Es preveu que properament, una delegació de CERCA visiti les instal·lacions de LUKE a Finlàndia i que investigadors finlandesos facin el mateix abans de finals d’any.

L’Institut de Recursos Natural de Finlàndia (LUKE) és una entitat de recerca dedicada a la promoció de la bioeconomia i l’ús sostenible dels recursos naturals, vinculada al Ministeri d’Agricultura i Forest.

Compartir

Més notícies