Política de galetes

Definició i funció de les galetes

Què són les galetes?

Una galeta és un petit fragment de text que els llocs webs envien al navegador i que s’emmagatzemen en el terminal de l’usuari, ja sigui un ordenador personal, un telèfon mòbil, una tauleta, etc. Aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la seva visita, com l’idioma i les opcions preferides, fet que pot facilitar la seva pròxima visita i fer que el lloc resulti més útil al personalitzar el seu contingut. Les galetes desenvolupen un paper molt important al millorar l’experiència de l’ús de la pàgina web.

Quina tipologia de galetes utilitza aquesta pàgina web?

GALETES D’ANÀLISI

Són les que ja siguin tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el número d’usuaris, i així realitzar el mesurament i anàlisi estadístic de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això, s’analitza la seva navegació en la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.

GALETES PUBLICITÀRIES

Són les que ja siguin tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la manera més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris que hi ha en la pàgina web, a través de l’adaptació del contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat, o a l’ús que realitzi de la nostra pàgina web. Per això, podem analitzar els seus hàbits de navegació per Internet i podem mostrar publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

Com administrar galetes en el navegador?

L’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip a través de la configuració de les opcions del navegador instal·lat en la seva terminal.

GOOGLE CHROME
Més informació sobre Google Chrome

MOZILLA FIREFOX
Més informació sobre Mozilla Firefox

SAFARI
Més informació sobre Safari