Oberta la Convocatòria de projectes de l’Àrea Funcional Litoral Est

Sistema CERCA

L’Euroregió Pirineus-Mediterrània obre la Convocatòria de projectes de l’Àrea Funcional Litoral Est que coordina

Finançada pels fons FEDER-Interreg del programa POCTEFA, la convocatòria de l’AFLE, amb un pressupost global de 5,5 milions d’euros, està destinada a projectes estructurants i transfronterers a l’àrea litoral mediterrània transfronterera entre l’Aude i l’Ebre, amb objectius com la preservació i restauració dels ecosistemes del litoral, la reducció de la pressió antròpica, l’alimentació sostenible i el desenvolupament de les mobilitats sostenibles.

Els pressupostos dels projecte han de ser entre 200.000 i 1.000.000 euros per ser elegibles, amb una recomanació que siguin d’almenys 500.000 euros. Els projectes han de comptar amb almenys dos socis de regions i estats diferents (Occitània, França – Catalunya, Espanya). La taxa de subvenció és del 65%.

La convocatòria està oberta fins al 30 de juny de 2024 a les 14h.

L’Euroregió us pot acompanyar en la cerca de socis, orientant-vos cap a actors del territori de l’Aude i/o del Pirineus Orientals.

Més informació sobre la convocatòria està disponible a la nostra pagina web, així com a la publicació oficial de la convocatòria disponible en aquest enllaç. 0

L’Euroregió va realitzar un seminari tècnic per respondre a les preguntes dels promotors de projectes el 15 de maig. Trobareu la gravació del seminari aquí.

Compartir

Més notícies