CERCA amb la recerca d’Ucraïna

Corporatiu

El sistema CERCA, centres de recerca de Catalunya, consta actualment de 42 centres de recerca on hi treballen prop de 12000 persones. Actualment és un dels principals actors europeus en recerca i innovació d’excel·lència.

El sistema CERCA es posiciona en contra de qualsevol conflicte bèl·lic per resoldre les desavinences entre les persones, països o territoris. No existeix cap justificació racional per a la pèrdua de vides humanes en guerres.

Condemnem la invasió russa d’Ucraïna que està provocant nombroses pèrdues humanes, així com una gran quantitat de persones desplaçades, forçades a deixar la seva forma de vida i el seu país.

Addicionalment, aquesta guerra és també una amenaça directa a les vides de les persones de la comunitat científica d’Ucraïna i al futur de la seva ciència.

Els centres CERCA ens adherim a les iniciatives impulsades per altres institucions de recerca europees i ens proposem portar a terme diverses accions per recolzar-les i no permetre que es perdi una generació de científics i científiques en aquest país.

Compartir

Més notícies