Comença la segona edició d’Àgora, el programa de formació de gerents CERCA

Corporatiu

Avui s’ha inaugurat la segona edició del programa Àgora amb una ponència dedicada a la Carta i el Codi de Conducta del personal investigador.

La sessió, conduïda per Michele Rosa-Clot, gestor de la cartera HRS4R a la Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea, ha abordat l’evolució de la Carta i el Codi de conducta i el seu mecanisme d’implementació, l’estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R), en el seu actual format.

El Dr. Rosa-Clot ha tractat, igualment, l’evolució futura del programa centrant-se en la proposta de recomanació adoptada recentment pel Consell sobre un marc europeu per atreure i retenir talent en l’àmbit de la recerca, la innovació i l’emprenedoria a Europa.

Àgora és un programa de desenvolupament directiu adreçat a la gerència dels centres CERCA que ofereix sessions mensuals de debat i d’intercanvi amb experts de diferents àmbits sobre els temes més rellevants que puguin afectar la gestió dels centres.

Les següents sessions previstes dins d’aquest any giraran entorn dels programes de finançament de l’Estat i, en especial, el Programa Severo Ochoa, la fiscalització que exerceix la Sindicatura de Comptes sobre l’actuació dels centres CERCA i la creació d’Agrupacions d’Interès Econòmic (AIE).

Compartir

Més notícies