L’ISGLOBAL-CERCA obre convocatòria per a la plaça de direcció

Sistema CERCA

Aquesta convocatòria està dirigida a la selecció del millor candidat per al càrrec de director general d’ISGlobal, i està oberta a candidats d’arreu del món, inclosos els que actualment són o han estat investigadors a ISGlobal.

L’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) és una institució d’avantguarda que aborda els reptes globals i de salut pública mitjançant la investigació, la innovació, la traducció en polítiques i educació. És el resultat d’una associació pública-privada que inclou institucions acadèmiques, de l’administració pública i filantròpiques de gran reputació.

ISGlobal té una àmplia cartera de recerca en malalties transmissibles i no transmissibles, incloent determinants ambientals i climàtics de la salut, i aplica un enfocament científic multidisciplinari que va des del nivell molecular fins a la població. La recerca s’organitza en els cinc programes següents: Malària i malalties parasitàries desateses; Salut materna, infantil i reproductiva; Infeccions víriques i bacterianes globals; Clima, contaminació de l’aire, natura i salut urbana; i Medi ambient i salut al llarg de la vida.

ISGlobal és un centre privat promogut per la Fundació “la Caixa” i que forma part del sistema CERCA de la Generalitat de Catalunya. Està acreditat amb la distinció Severo Ochoa, segell d’excel·lència del Ministeri de Ciència espanyol, que reforça les capacitats metodològiques transversals de frontera en àrees de Ciències de les dades, Avaluació d’impacte en salut i eHealth.

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 15 de setembre de 2023, a les 22.00h CET.

Compartir

Més notícies