La Generalitat de Catalunya entra al Patronat d’Agrotecnio

Sistema CERCA

El Consell de Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat amb data 16 d’abril la modificació dels Estatuts de la Fundació Centre de Recerca en Agrotecnologia, confirmant la participació del govern en el Patronat del centre.

Aquesta aprovació garanteix el compliment del règim jurídic del sector públic i de la Llei de la ciència, que estableix que els centres CERCA han de ser creats per l’Administració o aquesta ha de participar en ells. La composició del Patronat d’Agrotecnio, que estava formada de manera paritària per patrons de la Universitat de Lleida (UdL) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), es modifica i s’incorporen tres patrons de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Per tant, el nou Patronat d’Agrotecnio queda conformat per sis patrons de la Universitat de Lleida, tres del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; dos de la Direcció General de Recerca i un de l’IRTA.

La presidència del Patronat es manté en el rector o rectora de la UdL; i la vicepresidència primera, en la persona titular del departament de l’Administració de la Generalitat de Catalunya competent en matèria d’agricultura i ramaderia.

Compartir

Més notícies