L’I2CAT obre convocatòria per a la plaça de direcció

Sistema CERCA

El director/a ha de contribuir a la millora del nivell de la recerca del centre i a incrementar l’impacte en els sectors públic i privat alhora que impulsa les activitats de la societat digital amb l’objectiu de minimitzar la bretxa digital del territori.

El candidat o candidata haurà de demostrar un excel·lent historial en tecnologia, investigació, experiència de lideratge, capacitat per gestionar equips i capacitat per adoptar els valors de rigor, diversitat i servei que hagin d’inspirar tot el personal del centre. Així mateix, haurà de tenir un coneixement profund dels sistemes i ecosistemes de recerca nacionals i internacionals, amb especial atenció als programes europeus.

La Fundació i2CAT és un centre de recerca i innovació CERCA que promou el coneixement basat en la seva missió per resoldre reptes empresarials i socials, promoure iniciatives pioneres i estratègiques, cocrear solucions amb un impacte transformador i empoderar la ciutadania mitjançant un model d’innovació social digital obert i participatiu amb capil·laritat territorial.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 13 d’octubre de 2023 a les 09:00h CET

Compartir

Més notícies