Marina Mosquera Martínez, nova directora de l’IPHES-CERCA

Sistema CERCA

Substitueix en el càrrec a Robert Sala i Ramos que ha estat els darrers vuit anys al capdavant de la institució.

El patronat de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) ha nomenat la Dra. Marina Mosquera Martínez nova directora del centre, en una reunió celebrada el dimecres dia 27 de desembre en la qual van participar, com a patrons de l’Institut, representants del Departament de Recerca i Universitats, de l’Ajuntament de Tarragona i de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

La Dra. Mosquera, que és professora de la URV i investigadora associada al propi IPHES des dels seus inicis, és doctora en Història, amb més d’una setantena de publicacions especialitzades en les primeres ocupacions del subcontinent europeu, tecnologia i comportament, i l’evolució de la cognició i l’origen del comportament tecnològic a través de l’etoprimatologia.

El nomenament s’ha produït després d’un procés de selecció internacional coordinat per la Institució CERCA, i amb la participació del Consell Científic Assessor Extern de l’IPHES-CERCA. La Dra. Marina Mosquera serà la tercera directora del centre, succeint al Dr. Robert Sala i Ramos, que ha esgotat el seu mandat i es mantindrà com a investigador adscrit a l’IPHES-CERCA i, al Dr. Eudald Carbonell, que va ser el director fundador.

La Dra. Mosquera dirigirà l’IPHES-CERCA i, la Dra. Isabel Cáceres, professora de la URV adscrita a l’IPHES-CERCA hi desenvoluparà les tasques de Cap de recerca.

Dra. Marina Mosquera Martínez, nova directora de l’IPHES-CERCA.
Dra. Marina Mosquera Martínez, nova directora de l’IPHES-CERCA.

Compartir

Més notícies