Oberta la primera edició del ‘Mapatge de la recerca en el sector espacial de Catalunya’

Sistema CERCA

L’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), la Institució CERCA i la Generalitat de Catalunya impulsen la primera edició del ‘Mapatge de la recerca en el sector espacial de Catalunya’. El llançament de la iniciativa té per objectiu obtenir un cens actualitzat i detallat dels centres de recerca, universitats i centres tecnològics existents a Catalunya en els quals es desenvolupa recerca científica i tecnològica vinculada al sector espacial.

Es preveu que el mapatge mostri les àrees de coneixement existents amb activitats de recerca i innovació que tenen l’espai com a objecte d’estudi o com a plataforma d’investigació, i amb un abast ampli que cobreixi des de la recerca bàsica, fins a la recerca més propera al sector productiu i a les aplicacions. I permetrà analitzar les competències existents en l’ecosistema català.
Els resultats obtinguts a partir de l’anàlisi de les dades seran publicats i presentats en un workshop que servirà per incentivar la difusió de les activitats de l’ecosistema de recerca i fomentar la cooperació entre els agents que el conformen.

Si sou un centre de recerca, universitat o centre tecnològic a Catalunya i desenvolupeu recerca científica i tecnològica vinculada al sector espacial, us animem a participar-hi responent a un d’aquests dos qüestionaris:

1) Qüestionari complet: recomanat si el teu centre o entitat no va emplenar l’enquesta “Mapeig de l’Ecosistema del NewSpace a Catalunya” coordinada per la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament d’Empresa i Treball i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració de l’IEEC i la Fundació i2Cat.

2) Qüestionari simplificat: recomanat si el teu centre o entitat ja va emplenar l’enquesta “Mapeig de l’Ecosistema del NewSpace a Catalunya” coordinada per la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament d’Empresa i Treball i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració de l’IEEC i la Fundació i2Cat.

L’enquesta romandrà oberta fins al 28 de juny de 2024.

Per qualsevol dubte, consulteu el web de l’IEEC o enviant un correu a participa@ieec.cat.

 

Compartir

Més notícies