Premis Pioner 2022

Els premis reconèixen aquells investigadors i investigadores d’un centre CERCA que acaben d’elaborar una tesi doctoral amb resultats clarament orientats al mercat.

Acte de lliurament dels Premis Pioner 2022

Barcelona, 22 de desembre de 2022,

L’acte, presidit per l’Hble. conseller de recerca i universitas, i president de CERCA, Joaquim Nadal ha reunit a guardonats, familiars i directors de centres.

 

El jurat ha estat integrat per Nadia Pons, Directora del Health Entrepreneurship Program al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona; Núria Martí, directora d’Innovació a Biocat;  Daniel Gonzálvez, Investment & Portfolio Manager del programa The Collider de Mobile World Capital Barcelona; Julià Manzanas, RBDM Southern Europe a AREOPA Group International i President de la Comissió d’Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d’Economistes de Catalunya; i Joan Sansaloni, responsable de la unitat de Propietat Industrial i Intel·lectual d’ACCIÓ.

Candidatures

Pots presentar la teva candidatura si ets investigador o investigadora d’un centre CERCA i has presentat la teva tesi en el darrer any, amb resultats clarament orientats al mercat. 

Premis

L’import del premi serà de 1.000 euros en metàl·lic per a cada persona beneficiària. Els Premis PIONER en concedèixen amb la col·laboració de diverses institucions i empreses.

Avaluació

Els treballs els avaluarà una comissió d’experts integrada per investigadors principals dels centres CERCA i especialistes en transferència del coneixement. 

Calendari

Pots presentar el teu treball des del moment de la publicació de la convocatòria (11 d’octubre de 2022) fins el dia 11 de novembre de 2022. 

Entitats col·laboradores

Terminis

Data de publicació: 11 d’octubre de 2022

Termini de presentació: fins l’11 de novembre de 2022

Més informació al correu pioner@cerca.cat o al telèfon 935 526 733

Premis Pioner 2014 - 2022

1
Convocatòries
25
Projectes guardonats
145
Participants
35500
€ invertits
49 %
83 propostes presentades per investigadores
48 %
22 guardonades