El Prof. Antonio M. Echavarren, investigador principal a l’ICIQ-CERCA, guardonat amb el Premi Rei Jaume I d’Investigació Bàsica

Sistema CERCA
  • Aquest premi reconeix la seva gran contribució en l’àmbit de la química orgànica i la catàlisi.

El Prof. Antonio M. Echavarren, líder sènior de grup a l’ICIQ-CERCA i director científic del Programa Severo Ochoa de l’Institut, ha estat guardonat amb el prestigiós Premi Rei Jaume I en reconeixement a les seves aportacions innovadores al camp de la química. Aquest reconeixement, àmpliament considerat com un dels més alts honors científics d’Espanya, posa de manifest els èxits excepcionals i la destacada tasca científica del Prof. Echavarren en el camp de la catàlisi.

El reconeixement atorgat al Prof. Echavarren destaca el seu treball en el camp de la catàlisi i la seva important contribució al desenvolupament de metodologies sintètiques eficients que han ampliat els coneixements en el camp de la química orgànica. Les seves aportacions innovadores han revolucionat aquest àmbit, obrint noves possibilitats per a la síntesi de compostos orgànics complexos i fàrmacs.

Prof. Antonio M. Echavarren

Compartir

Més notícies