L’IBEI s’incorpora oficialment com a centre CERCA

Sistema CERCA

Amb aquesta incorporació, el total de centres CERCA s’eleva a 42

L’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI) ha estat reconegut com a Centre de Recerca de Catalunya (CERCA) pel Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya. La resolució, publicada oficialment al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), consolida l’IBEI com un actor destacat en l’àmbit de la recerca a Catalunya.

El camí cap a aquest prestigiós reconeixement es va iniciar el 2021, quan l’IBEI va superar amb èxit un rigorós procés d’avaluació. Aquesta avaluació positiva destaca el compromís continu de l’IBEI amb l’excel·lència en la recerca i la seva contribució al progrés científic i social.

Aquest reconeixement com a Centre CERCA representa una oportunitat significativa per a l’IBEI. A més de millorar la visibilitat i l’impacte de la seva recerca, l’IBEI podrà establir noves col·laboracions i consolidar els seus estàndards d’excel·lència. En la seva tasca actual, CERCA està format per 42 centres de recerca, i l’IBEI se suma a aquesta xarxa prestigiosa amb l’objectiu de contribuir de manera destacada al desenvolupament de la recerca i la innovació.

Compartir

Més notícies