Conferència CERCA 2023

Enguany volem dedicar la conferència anual a la consolidació del Sistema CERCA.

Després d’un any 2021 que va marcar un punt d’inflexió en l’evolució de la I-CERCA cap a un model europeu, l’any 2022 ens ha portat la consolidació del sistema de recerca i desenvolupament a Catalunya amb l’aprovació de la Llei de la Ciència. Aquesta llei, llargament esperada, proveeix el sistema i els centres CERCA de les eines jurídiques i econòmiques necessàries per competir i desenvolupar-se a escala internacional.

Per aquest motiu, en aquesta edició de la Conferència CERCA, centrarem l’atenció en la importància d’una bona estratègia de suport a l’excel·lència científica a través dels serveis a la investigació i la innovació, la seva estratègia, organització i finançament.

Us convidem a ser part d’aquesta oportunitat única per a la comunitat CERCA i esperem poder comptar amb la vostra presència i contribució a la jornada.

Us esperem.

Programa

15 setembre 2023 De 10h a 13h

Museu de la Ciència Cosmocaixa

C. Isaac Newton, 26 08022 Barcelona

10.00 hrs.
Obertura i registre

10.30 hrs.
Paraules de benvinguda.

10.45 hrs.
El Sistema CERCA i el desplegament de la Llei de la Ciència.

Informe del director. A càrrec del Dr. Lluís Rovira, director de CERCA

11.30 hrs.
Supporting excellence in research and innovation: experiences from the University of Oxford.

A càrrec d’Stephen Conway, Director Executiu de Serveis de Recerca. Universitat d’Oxford

12.15 hrs.
Cloenda de la jornada seguit d’un aperitiu.

13.00 hrs.
Comiat

Conferenciant

Picture of Stephen Conway
Stephen Conway

Director executiu dels serveis de recerca - Universitat d'Oxford

Stephen Conway és director executiu dels Serveis de Recerca a la Universitat d'Oxford des del 2018. Dirigeix un equip de 170 professionals que ofereixen serveis de suport a la investigació i la innovació a tota la Universitat. Les responsabilitats dels serveis de recerca inclouen l'estratègia i la política de recerca; finançament i contractes de recerca; governança, ètica i garantia de la recerca; intercanvi de coneixements, compromís públic, emprenedoria i suport a la propietat intel·lectual.

Stephen també és professor al Jesus College d'Oxford. Abans d'assumir el seu càrrec actual, Stephen va ser director de Recerca i Estratègia Acadèmica a The Open University. Així mateix, abans de dedicar-se a la direcció universitària, va treballar com a investigador científic a la indústria química.

Patrons:

Amb la col·laboració de: