Sant Jordi confinat

Corporatiu

El Sant Jordi del 2020 serà recordat durant dècades.

Vagi per endavant la felicitació a tots els Jordis i Jordines.

El Sant Jordi del 2020 serà recordat durant dècades. Segur que tots tindrem històries de confinament per relatar. També és cert però que la incertesa que tenim ara sobre els propers mesos pesa molt sobre la situació i percepció de tots nosaltres. S’albiren finançaments retallats al sector públic i contenció al privat. Això ens pot portar a escenaris de dificultat afegida en el finançament dels centres CERCA.

Però potser aquest Sant Jordi sigui una inflexió que ens permeti tornar a la càrrega cap al des-confinament per normalitzar la nostra activitat. Sant Jordi ha estat sempre un dia de joia.. i també d’esperança. Qui no ha llançat desitjos a l’aire un 23 d’abril. Doncs enguany, més que mai, fem que Sant Jordi abati la bèstia, sigui un virus o sigui la por, i reconstruïm a partir d’aquí. Ens cal ser creatius, vius i intel·ligents per seguir portant els centres CERCA a la Champions League de la recerca mundial. Si això ho fem bé, no tindrem barreres que ens aturin. I de fer això,… ja en sabem perquè s’ha fet abans.

Doncs senzillament desitjar-vos un gran Sant Jordi (confinat) i que aquest sigui un catalitzador per la tasca de recomposició que ara ens tocarà fer.

Roses i llibres, ni que siguin digitals!

Compartir

Lluís Rovira

Biòleg. Doctor per la Universitat de Barcelona (1998) i Màster MDAE de l’IBEI (2015). Director de la I-CERCA des de 2011. — Biologist. PhD from the University of Barcelona (1998) and MDAE Master from the IBEI (2015). Director of Institució CERCA since 2011.

Articles relacionats per iniciativa

Bruna Vives

18/11/2022
CERCA ha iniciat ÀGORA, un programa inèdit i innovador dedicat al col·lectiu de gerents dels centres CERCA. ÀGORA posa en el centre la formació directiva dels gerents i els reptes estratègics en la gestió de la recerca i la innovació.
Gènere

Lluís Rovira

07/07/2020
Des dels seus inicis, a I-CERCA hem tingut molt present la importància de la presència femenina en la recerca, reivindicar-ne les aportacions.
Corporatiu

Lluís Rovira

06/05/2020
Enguany, enmig del tsunami del COVID-19, ha tingut lloc un fet rellevant pel sistema CERCA: l’aprovació d’uns nous estatuts de la Institució CERCA.

Publicacions relacionades

CorporatiuMemòria
08/07/2024