logo-ctfc
Àmbit

Ciències de la Vida

Paraules clau

Boscos i aigua, biodiversitat, incendis i altres pertorbacions, bioproductes, socioeconomia, medi ambient i salut humana, escenaris forestals i serveis ecosistèmics.

Estructura

Consorci

Patronat/Consell:

Generalitat de Catalunya – Universitat de Lleida – Universitat Autònoma de Barcelona – Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació – Diputació de Lleida – Diputació de Barcelona – Consell Comarcal del Solsonès – Ajuntament de Solsona

Data de creació:

1996

Contacte:

www.ctfc.cat

Blog
Ctra. de Sant Llorenç de Morunys, km 2 – 25280 Solsona (Lleida)
Tel. +34 973 481 752

Gestió forestal multifuncional, dinàmica del paisatge i biodiversitat, bioeconomia, salut i governança

El CTFC contribueix a la ciència per a la gestió forestal sostenible, la biodiversitat i la bioeconomia circular per tal d’esdevenir un centre de referència en el context mediterrani, des de Catalunya, a través de la consolidació d’un hub d’excel·lència en recerca i transferència de tecnologia cap a la societat.

Per aconseguir aquest objectiu treballa a partir de tres programes: la gestió forestal multifuncional, la dinàmica del paisatge i la biodiversitat, i la bioeconomia, la salut i la governança. La recerca desenvolupada en aquests programes es centra en aspectes clau com l’equilibri de funcions del medi natural, l’adaptació al canvi climàtic i la competitivitat al llarg de les cadenes de valor.