Àmbit

Ciències Mèdiques i de la Salut

Paraules clau

Innovació, salut mental, neurociències, infeccions, immunologia, Càncer, metabolisme, digestiu, malalties minoritàries, epidemiologia, millora assistencial, cronicitat, cirurgia, procediments intervencionistes, ciències òmiques, transformació digital.

Estructura

Fundació

Patronat/Consell:

Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí – Universitat Autònoma de Barcelona – Sabadell Gent Gran – Generalitat de Catalunya

Data de creació:

2015

Contacte:

www.tauli.cat/institut/
Parc del Taulí, 1
Edifici Santa Fe, ala esquerra, 2a planta
08208 Sabadell
Tel: 93 723 66 73

Investigació i innovació sanitària en benefici del pacient

L’objectiu de l’I3PT és facilitar i potenciar l’activitat vinculada a la recerca i la innovació mitjançant un model sostenible, que promogui la translació del coneixement i resultats generats a la societat aportant valor per a contribuir en el seu benestar. Per a tal fi, col·laborem en tots els processos de generació i transferència de coneixement amb els diferents actors claus del nostre entorn.

L’I3PT estructura el seu coneixement en 7 grans àrees de coneixement especialitzades i fomenta el desenvolupament de noves línies de recerca dins de dues grans àrees transversals: les ciències òmiques i la transformació digital.

L’I3PT acull a professionals que fan recerca i innovació a les diferents organitzacions que conformen el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí. L’I3PT està gestionat per la Fundació Parc Taulí i acull també investigadors/es de la UAB a través de col·laboracions de recerca traslacional.