Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí

Investigació i innovació sanitària en benefici del pacient

L’objectiu de l’I3PT és facilitar i potenciar l’activitat vinculada a la recerca i la innovació mitjançant un model sostenible, que promogui la translació del coneixement i resultats generats a la societat aportant valor per a contribuir en el seu benestar. Per a tal fi, col·laborem en tots els processos de generació i transferència de coneixement amb els diferents actors claus del nostre entorn.

L’I3PT estructura el seu coneixement en 7 grans àrees de coneixement especialitzades i fomenta el desenvolupament de noves línies de recerca dins de dues grans àrees transversals: les ciències òmiques i la transformació digital.

L’I3PT acull a professionals que fan recerca i innovació a les diferents organitzacions que conformen el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí. L’I3PT està gestionat per la Fundació Parc Taulí i acull també investigadors/es de la UAB a través de col·laboracions de recerca translacional.

Estructura

Fundació

Data de creació

2015

Àmbit

Ciències Mèdiques i de la Salut

Paraules clau

Càncer, Ciències òmiques, Cirurgia, Cronicitat, Epidemiologia, Immunologia, Infeccions, Innovació, Malalties minoritàries, Metabolisme digestiu, Millora assistencial, Neurociències, Procediments intervencionistes, Salut mental, Transformació digital

Patronat/Consell

Generalitat de Catalunya – Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) – Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí – Sabadell Gent Gran

Xarxes

Àmbits RIS3CAT

Sistema educatiu i de generació de coneixement

Objectius de Desenvolupament Sostenibles

Salut i benestar

Contacte

Parc del Taulí, 1
Edifici Santa Fe, ala esquerra, 2a planta
08208 Sabadell

Tel: 93 723 66 73

Identificador UE (PIC): 951616076

Altres centres relacionats per àmbits