Àmbit

Ciències Mèdiques i de la Salut

Paraules clau

Càncer, Medicina Personalitzada, Medicina Regenerativa, Cèl·lules mare, Diabetis, Genètica molecular, Malalties inflamatòries, Neurociències, Infeccions, Transplantaments, Cardiologia

Estructura

Fundació

Patronat/Consell:

Generalitat de Catalunya – Hospital Universitari de Bellvitge – Institut Català de la Salut – Institut Català d’Oncologia – Universitat de Barcelona – Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

Data de creació:

2004

Contacte:

www.idibell.cat
Hospital Duran i Reynals – Gran Via de l’Hospitalet, 199, 3ª pl. – 08908 Hospitalet de Llobregat
Tel. +34 936 073 800
info@idibell.cat

Recerca bàsica al servei de preguntes clíniques

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre de recerca fundat el 2004 que integra recerca bàsica i clínica amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones.

Situat a L’Hospitalet de Llobregat, al sud de Barcelona, la seva activitat investigadora està centrada en el Càncer, les neurociències, la medicina translacional i la medicina regenerativa.

És un centre CERCA de la Generalitat de Catalunya i va ser un dels primers cinc centres de recerca espanyols acreditats per l’Instituto de Salud Carlos III. El 2015, la Comissió Europea també va reconèixer IDIBELL amb el premi “HR Excellence in Research”, que l’identifica com a proveïdor i defensor d’un entorn de treball en recerca estimulant.

D’altra banda, el 2020 va integrar el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]) i ara és la seu del Programa de Translació Clínica de Medicina Regenerativa de Catalunya (P-CMR[C]).