Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol

Recerca al servei de les necessitats de salut de la població

L’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP) porta un llarg recorregut en el desenvolupament de l’activitat científica al voltant de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Aquest esforç s’ha vist recompensat, l’any 2008, amb l’acreditació com a Institut d’Investigació Sanitària per part de l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII).

La missió del centre és descobrir, preservar, disseminar i potenciar el coneixement multidisciplinar, traslacional i de desenvolupament tecnològic d’excel·lència de les ciències biomèdiques, en un procés continuat de superació qualitativa, mitjançant una organització dinàmica, eficient i eficaç.

Al ser un centre d’investigació de referència, les fites l’IGTP són assegurar el millor estat de salut psicofísica i la qualitat de vida de la població, mitjançant la transferència del coneixement, la tecnologia i la innovació generats en els programes d’investigació a la pràctica clínica i la terapèutica (translacionalitat).

Estructura

Fundació

Data de creació

1995

Àmbit

Ciències Mèdiques i de la Salut

Paraules clau

Bioenginyeria, Bioinformàtica, Biotecnologia, Càncer, Epidemiologia, Inflamació, Salut internacional, Salut pública

Patronat/Consell

Generalitat de Catalunya – Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) – Institut Català de la Salut – Hospital Universitari Germans Trias i Pujol – Ajuntament Badalona - Fundació IrsiCaixa – Institut Català d’Oncologia – Fundació Institut Guttmann - Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras

Xarxes

ACER - Associació Catalana d’Entitats de Recerca
ISCIII - Institut Acreditat Carlos III

Àmbits RIS3CAT

Sistema educatiu i de generació de coneixement

Objectius de Desenvolupament Sostenibles

Salut i benestar

Contacte

Ctra. de Can Ruti.
Camí de les Escoles, s/n
08916 Badalona

Tel. +34 93 497 86 55
Fax. +34 93 497 86 54

Identificador UE (PIC): 999523115

Altres centres relacionats per àmbits