Àmbit

Ciències Mèdiques i de la Salut

Paraules clau

Càncer, Epidemiologia, Salut pública

Estructura

Fundació

Patronat/Consell:

Generalitat de Catalunya. Universitat de Girona. Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta. Institut Català de la Salut (ICS).

Data de creació:

2004

Contacte:

www.idibgi.org
Parc Hospitalari Martí i Julià – Edifici M2 – Dr. Castany s/n, 17190 Salt (Girona)
Tel. +34 872 987 087
fundacio@idibgi.org

Una aposta pel futur de la recerca biomèdica a les comarques gironines

L’IdiBGi es va crear el juliol de 2004 fruit de la fusió de dues institucions preexistents, la Fundació Privada Dr. Josep Trueta i l’Agència d’Investigació. Actualment està estructurat a partir dels grups de recerca de la Universitat de Girona i de l’Hospital Universitari de Girona, l’Institut de Diagnòstic per la Imatge, l’Institut Català d’Oncologia i el Servei Català de la Salut.

Emperò, existeix la voluntat que en un futur immediat en formin part la resta d’institucions hospitalàries i de recerca en l’àmbit de les ciències de la vida i de la salut de l’entorn gironí. Tots plegats constituiran una entitat que té com a finalitat promoure la investigació de qualitat, formar nous investigadors, promocionar i consolidar nous grups de recerca i, molt especialment, trobar noves teràpies que es puguin fer arribar a la societat. Amb la consolidació de l’IdIBGI les comarques de Girona formaran part de l’anomenada BioRegió per dret propi.