logo-vhir
Àmbit

Ciències Mèdiques i de la Salut

Paraules clau

Epidemiologia, Malalties cardiovasculars, Nanociència, Neurociències, Oncologia, Pediatria

Estructura

Fundació

Patronat/Consell:

Generalitat de Catalunya – Universitat Autònoma de Barcelona – Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) – Institut Català de la Salut (ICS) – Banc de Sang i Teixits (BST) – Vall d’Hebron Institut d’Oncologia

Data de creació:

2002

Contacte:

www.vhir.org
Hospital Universitari Vall d’Hebron – Edifici Mediterrània o Collserola – Passeig Vall d’Hebron, 119-129 – 08035 Barcelona
Tel. +34 934 893 000
Fax. +34 934 894 102
institutrecerca@vhir.org

Recerca biomèdica de qualitat per a la millora de la salut de la ciutadania

El Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) és un centre capdavanter en recerca biomèdica. Per la seva relació privilegiada amb un hospital de tercer nivell, aconsegueix una posició altament competitiva tot aprofundint la seva col·laboració amb altres parcs científics, universitats i instituts de recerca.

El VHIR orienta la recerca a la resolució de problemes de salut humana i a la millora assistencial. A la vegada, promou les tasques de valorització i transferència dels resultats de la recerca al sector productiu i posa la innovació en el centre de la seva activitat.

El centre compta amb grups de recerca i investigadors molt consolidats en les àrees d’Oncologia, Endocrinologia i Nefrologia, Malalties Cardiovasculars, Neurociències, Malalties Digestives i Hepàtiques, Malalties Infeccioses, Malalties respiratòries i sistèmiques, Malalties Ginecològiques, Pediàtriques i Cirurgia Experimental, Epidemiologia, Farmacologia, Noves Teràpies i Àrees de Suport a la Recerca Clínica i Nanomedicina.