Programa d’impuls a la innovació en ciències socials i humanitats

Els vídeos del projecte

El programa d’impuls a la innovació en ciències socials i humanitats té com a objectiu potenciar la transferència de coneixement i innovació en els centres de ciències socials i humanitats del sistema CERCA (CEDCREIIBEIICACICPICRPC i IPHES).

La Dra. Jessica Meijer, cap d’innovació i desenvolupament de negoci de LURIS, la unitat de transferència de la Universitat de Leiden, col·labora amb la institució CERCA per dur a terme el programa d’impuls a la innovació en ciències socials i humanitats que consisteix en formació i coneixement de bones pràctiques internacionals. El pla es va inciar el gener de 2024.

En aquesta sèrie de vídeos expliquem la proposta través d’entrevistes amb Jessica Meijer, amb els centres per conèixer els seus projectes i amb l’equip de CERCA.

Alhora el programa d’impuls a la innovació en ciències socials i humanitats obre nous horitzons com les possibilitats de sinergies entre centres STEM i de ciències socials i humanitats pel que fa a la innovació i transferència.

Compartir

Publicacions relacionades

CorporatiuMemòria
08/07/2024
CorporatiuMemòria
17/07/2023

Articles relacionats per iniciativa

Bruna Vives

18/11/2022
CERCA ha iniciat ÀGORA, un programa inèdit i innovador dedicat al col·lectiu de gerents dels centres CERCA. ÀGORA posa en el centre la formació directiva dels gerents i els reptes estratègics en la gestió de la recerca i la innovació.
Gènere

Lluís Rovira

07/07/2020
Des dels seus inicis, a I-CERCA hem tingut molt present la importància de la presència femenina en la recerca, reivindicar-ne les aportacions.
Corporatiu

Lluís Rovira

06/05/2020
Enguany, enmig del tsunami del COVID-19, ha tingut lloc un fet rellevant pel sistema CERCA: l’aprovació d’uns nous estatuts de la Institució CERCA.